Doe mee met onze beweegroute voor twee! (Ook voor kids)

,

Speciaal voor jullie hebben we een bewegingsroute uitgezet in Renkum. Voor volwassenen en ook voor kinderen!

Fitcamp Renkum Beweegroute/Quiz
I.v.m. een opleiding moet een van onze leden een mini-evenement organiseren, hij heeft gevraagd of dit evenement bij onze club in uitvoering gebracht mag worden. Uiteraard zijn wij altijd bereid om te helpen dus zodoende heeft hij voor deze week een workout in de vorm van een beweegroute voor jullie bedacht. Deze route is voor jullie leuk maar ook voor jullie partners en/of kinderen! Het doel van het evenement is dan ook om jullie ondanks de Coronacrisis even lekker te laten bewegen en samen met het gehele gezin er even uit te laten zijn!

Het werkt als volgt:
In de bijlage vinden jullie een plattegrond met een (hardloop)route van 3 kilometer door het natuurgebied Keijenberg en het Beekdal, tijdens deze route is het de bedoeling dat jullie om de 300 meter zelfstandig een (grond)oefening uitvoeren. Om het voor de kinderen extra leuk te maken is er bij ieder punt een quizvraag te beantwoorden welke betrekking heeft op de plek waar jullie op dat moment zijn. In Virtuagym app is de workout ook uitgewerkt en digitaal te bekijken.

Belangrijk
– Houdt 1,5 meter afstand.
– Ga de route niet af met meer dan 2 personen.
– Let op je hebt geen voorrang op andere voorbijgangers op de route 😉
– Als je het leuk vind deel je foto’s en video’s met ons!

Omdat er ook bewijzen moeten worden aangeleverd aan de opleider dat het evenement door een aantal personen is uitgevoerd vragen we jullie, in ieder geval, 1 foto en/of video te mailen naar info@fitcamprenkum.nl. Uiteraard is een foto met tekst op Instagram of Facebook ook erg leuk!  Gebruik hierbij de hashtags #fitcamprenkum #heelrenkumfit.

Feedback op het evenement is ook erg welkom en zal worden verwerkt in de portfolio, uiteraard gebeurt dit anoniem. Fotos kunnen ook worden gebruikt in de portfolio maar namen e.d. worden hierbij niet vermeld.

  • Bekijk hier de > Beweegroute Fitcamp Renkum.
  • Bekijk hier de Fitcamp Renkum  oefeningen voor de route.Indien je geen prijs stelt op gebruik van feedback en/of fotos in de portfolio vermeld dit dan even!
    Wij hopen op een hoop deelnemers en leuke fotos! Succes!

 

Skills

, , , , , ,

Posted on

25 april 2020

Share This