Waarom samen sporten beter is of jou kan helpen.

,

Samen sporten, met een goede vriend(in), met je broer, zus of met je partner. Het is niet alleen leuk maar je versterkt jullie band, maar helpt jou ook om je doelen en resultaten te behalen. Hoe precies? Dat lees je hier.

Het verhaal van Matthé, vorige winter een proefles ingepland samen met een vriend Thomas. De eerste keer bij onze groepstraining in de wintergym. Volledig afgemat in 45 minuten, helemaal leeg maar wel een voldaan gevoel. Dit is lekker zeiden ze, en ja ik kan het extreme ook niet verwachten. Want ik heb een tijd niks gedaan, wat een wake up call zeg! Thomas en Matthé wilden hier meer van en spraken met elkaar om vaker te gaan sporten samen. Allebei een stok achter de deur, en inschrijven met de app. Binnen no time gingen ze als een speer vooruit. Logisch ook want hiervoor deden ze weinig tot niks aan krachttraining. Een jaar verder en heel wat trainingen verder, maar ook de kracht is enorm toegenomen. We zijn er gewoon veel meer mee bezig dan voorheen, en dit helpt ons. Minder stijfheid, en veel meer energie in het dagelijks leven.

Het mooie dat Matthë en Thomas nog meer stokken gingen verzamelen om elkaar te helpen ook in de vriendengroep. Ze deelde hun verhaal en lieten mensen uit hun kring ook een proefles boeken. Samen sporten, maar ook niet altijd tegelijk. Het is iets wat we steeds vaker zien, mensen die samen komen sporten. Het is leuk en werkt motiverend. Je resultaten zullen sneller zichtbaar zijn.

Boek je proefles hier

Skills

, , , , , , ,

Posted on

7 januari 2020